Ljeto u ritmu Igora Delača i ZETZ-a

Igor Delač
Croatia Records
 

"U ritmu ljubavi" novi je singl Igora Delača s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Glazbu i tekst potpisuje autorsko-producentski tim "Hit Factory"Ivan i Miroslav Zečić, a Ivan, umjetničkog imena Zetz, zaslužan je i za aranžman i produkciju.

Novi glazbeni izričaj Igoru Delaču savršeno odgovara što je već pokazao s hit singlovima "Budan""Ljubav" i "Istina u tami", trilogijom o ljubavi,  koja mu je tjednima osigurala mjesto u samom vrhu najemitiranijih domaćih singlova Mladi i talentirani Ivan Zečić koji potpisuje produkciju, mix i masteringnjegovih pjesama očito je našao savršenu formulu uspjeha, a u novoj pjesmi "U ritmu ljubavi" odlučio se još bolje predstaviti publici. Kako je sâm odsvirao sve instrumente taj koncept "one-man benda" slikovito je prikazan u istoimenom spotu, a ovim iskorakom Zetz je odlučio najaviti i svoju samostalnu izvođačku karijeru koju će obilježiti suradnje s poznatim imenima domaće glazbene scene.

"Stvarno sam presretan postignućima u proteklih godinu dana jer je prelazak na pop zvuk za mene bio veliki izazov. Naravno da se čovjek uvijek nada najboljem, ali ovakav uspjeh nismo mogli niti sanjati. Zahvaljujem se svima koji su na bilo koji način tome doprinijeli, a posebno dragim ljudima na radijskim postajama. Pjesmu 'U ritmu ljubavi' zamislili smo kao još jedno ugodno iznenađenje za slušatelje. Uvijek se trudimo ponuditi nešto novo i zanimljivo jer publika to prepoznaje. To mi daje dodatnu snagu da nastavim u još jačem tempu i naravno, u ritmu ljubavi", rekao je Igor Delač.

Pjesmu "U ritmu ljubavi" karakterizira jak funky ritamzarazna melodija i prepoznatljiva vokalna interpretacija. Igorova specifična rašpa u glasu njegov je zaštitni znak koji ga izdvaja iz mase ostalih izvođača. Nastup na ovogodišnjem CMC festivalu za Igora će biti prilika da se u pravom svjetlu predstavi publici koja tradicionalno u velikom broju posjećuje festival u Vodicama, kao i onima koji ga prate ispred malih ekrana.
"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću s novim singlom 'U ritmu ljubavi' nastupiti na CMC  festivalu u Vodicama. To je naš najjači festival i uistinu respektabilna glazbena priredba. CMC festival okuplja najznačajnije izvođače iz cijele regije i naći se u njihovom društvu za mene je ogroman kompliment i potvrda da moja karijera ide u pravom smjeru.", kaže.

Dinamičnim spotom Igor Delač i ZETZ prenose pozitivnu energiju pjesme koja poziva na ples. Spot je sniman u Zagrebu u režiji tima Gitz production i ispunjen je zanimljivim vizualnim efektima, a za atraktivne scene plesa zaslužna je Martina Vuletić

Festivalski CD

U prodaji je dvostruki CD "CMC festival Vodice 2019" sa 40 pjesama koje će biti predstavljene na ovogodišnjem festivalu. Klik za više informacija...

Izvođači 2019.

Izvođači na Revijalnom dijelu CMC festivala u subotu, 8. lipnja (po abecednom redu):

Alen Islamović & Enela / Alya / Ausswinkl muzikanti / Berny feat. Taz Soldo & DJ Suvy / BQL & Nika Zorjan feat. Isaac Palma / Cecilija / Colonia / David Temelkov / Dean Dvornik / Domenica / Dorotea Dumenčić / Dražen Zečić / Igor Delač feat. ZETZ / Iva Ćurić / Ivana Kovač / Jasmin Stavros / Klapa Puntamika / Klapa Šufit / Koktelsi / Lille / Ljubavnici & Begini / Luka Basi & Marko Škugor / Magazin / Maraaya / Mejaši / Meri Andraković / Mia Dimšić / Mile Perkov / Mladen Grdović / Neda Ukraden / Nikolina Tomljanović / Nina Donelli & Tarapana Band / Opća Opasnost / Regina / Tara & Ivan Zak / The Babe Barbarella / The Frajle / Tragovi / Tri mušketira / Vjekoslava Bach feat. Mario Rucner / Zlatko Pejaković / Željko Bebek

Posjetitelja na stranici: 52 

Do početka festivala:
1
4
dana
1
4
sata/i
4
5
min
0
2
sek

Pjesme festivala 2019.

1. The Frajle - Zlato Play
2. Domenica - Ne vidim ne čujem Play
3. Alen Islamović & Enela - Nije mi dobro Play
4. Berny feat. Taz Soldo & DJ Suvy - Aj' ća Play
5. Magazin - Lozinka za sreću Play
6. Mile Perkov - Još jednu noć Play
7. Koktelsi - Mi imamo band Play
8. Luka Basi & Marko Škugor - Ružo bila Play
9. V. Bach & M. Rucner - I da sa mnom ostariš Play
10. Opća Opasnost - Karta do prošlosti Play
11. Dražen Zečić - Sve je zbog nje Play
12. Mia Dimšić - Cesta do sna Play
13. Neda Ukraden - Najteže je kad se rastaje Play
14. Nina Donelli & Tarapana Band - Genijalno Play
15. Ivana Kovač - Za mene Play
16. Meri Andraković - Za malo ljubavi Play
17. Jasmin Stavros - Na planini Play
18. Ljubavnici & Begini - Svi smo mi lole Play
19. Cecilija - Mangup Play
20. Tragovi - E moji ljudi Play
21. Igor Delač feat. Zetz - U ritmu ljubavi Play
22. Mejaši - Blago nama Play
23. Dean Dvornik - Drugi način Play
24. Tara i Ivan Zak - Naj naj Play

Pokrovitelji

Generalni pokrovitelj - Grad Vodice

Grad Vodice

Zlatni pokrovitelji:

Makina Vodice

TZ Vodice

Olympia

Staročeško

5th Element Craft Beer

Srebrni pokrovitelji:

Hotel Punta

Vina Biograd

Jamnica

Nova ploča

Desto

Glavni medijski pokrovitelji

24 sata CMC TV
Moj TV Jugoton TV Klape i Tambure TV
Radio RitamŠibenik INRadio Aktual

Welcome to ladbrokes bonus codes information.

Medijski pokrovitelji