"Neprilika" za Maju Šuput

image
Foto: Croatia Records PR
 

Maja Šuput ove godine ima odličnu pjesmu i siguran ljetni hit "Neprilika" s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Autorica teksta Antonija Šola i autor glazbe Branimir Mihaljević "ukrotili" su vrckavi temperament Maje Šuput u pjesmi "Neprilika" koja će postati još jedan njezin siguran hit. Zanimljivo je što u spotu glume samo Majine već dobro znane prijateljice - Lana Gadža Čermak koja je na snimanje doputovala iz Londona, Antonija Barišić iz mjuzikla "Footloose" i Anamaria Raić. Osim djevojaka, pažnju slučajnih prolaznika privlačio je i trenutno jedan od najpopularnijih auta na tržištu Audi R8, a Maja vedro dodaje kako je snimanje ovog spota bilo najzabavnije i najsmješnije snimanje u njenoj karijeri.

Maja Šuput otkrila je svoje planove po kojima je svaki vikend, već mjesecima unaprijed zauzeta, dok će u pauzi koncerata i dalje raditi na pjesmama za novi studijski album. Novi singl 'Neprilika' poslužio je i kao inspiracija fotografu Srećku Rundiću koji je Maju ulovio u njenom ženstvenom i senzualnom izdanju.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.