"Školovana da preživim" novi singl grupe Magazin

image
Foto: Marko Šolić
 

"Školovana da preživim" naziv je nove pjesme grupe Magazin s kojom će se predstaviti na predstojećem CMC festivalu u Vodicama 13. i 14. lipnja.

Ova prekrasna balada još je jedan siguran hit autorskog para Vjekoslave i Tončija Huljića (autor aranžmana je Fedor Boić) koji su se nakon posljednja dva festivalska singla "Parada" i "Isti kao ti" namjerno odlučili za baladu. Huljić je uz komplimente Andreinom glasu dodao kako je u pripremi i studijski album na kojem će se naći hitovi Magazina od posljednjih nekoliko godina kao i uspješna pjesma "Dušu nemaš da me na njoj nosiš".

Video spot "Školovana da preživi" snimljen je u režiji Marija Grabovca.

Osim novog studijskog albuma, nastupa na CMC i Splitskom festivalu, grupa Magazin može se pohvaliti i brojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji. Razlog tomu su brojni hitovi koje jedna od naših najboljih i najdugovječnijih grupa ima u svojoj bogatoj karijeri. Neki od njih okupljeni su na uspješnoj ediciji "100 originalnih pjesama" na kojoj se na 5 CD-a nalazi odabir njihovih pjesama i to od početka 80-ih i njihovog prvog albuma "Slatko stanje", evergreena "Piši mi", "Kokolo", "Put putujem" pa da novijih poput "Sijamski blizanci" u izvedbi Andree Šušnjare.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.