Klapa Šufit "zavezana" za CMC festival Vodice 2014.

image
Foto: Scradona PR
 

Klapa Šufit iz Splita je za CMC festival pripremila novu pjesmu - "Zavezan" kojom najavljuju i novi album koji će biti objavljen prije ljeta.

Autor glazbe pjesme "Zavezan" je poznati skladatelj Pero Kozomara kojem je ovo prva suradnja s klapom, za tekst se pobrinula Anđela Babić, a aranžman je djelo njihovog stalnog suradnika Remija Kazinotija. Pjesma je topla, dalmatinska, idealna za lagane ljetne večeri, ne sumnjamo da će i vas "zavezati".

Izlazak pjesme prati i spot. Evo što nam je Matko Petrić, redatelj spota rekao: "Kako se osjećate kada vam se bivša cura pojavi na rođendanskoj zabavi s novim momkom? Tu je i zgodna plavuša kojoj se sviđate, ali stara ljubav još nije ishlapila. Klapa Šufit kao specijalni gost na zabavi. Spot je u igranoj formi i mladi i zgodni glumci su to sjajno napravili."

Klapa Šufit je ona koja u zadnje vrijeme plijeni veliki interes gdje god se pojavi! Njihova pjesma "Ne diraj moju ljubav" postala je velik hit, obilježila klapsku scenu i zavukla se duboko u srca slušatelja i publika ih ne pušta s pozornica dok je ne izvedu nekoliko puta!

Welcome to ladbrokes bonus codes information.