Kristijan Rahimovski s pjesmom "Korak prekratak" na CMC festivalu

image
Foto: Hit Records PR
 

Kristijan Rahimovski na ovogodišnjem CMC festivalu predstavlja se s pjesmom 'Korak prekratak'. Kristijan je spreman osvojiti publiku, ali i struku, te se nada da će ova pjesma pronaći pravi put do uspjeha.

Pjesma 'Korak prekratak' govori o neuzvraćenoj ljubavi, nekada u životu druga strana ne osjeća i ne misli onako kako bi mi to htjeli. Upravo to emotivno stanje opisuje nova pjesma Kristijana Rahimovskog, koji vjeruje kako će se mnogi pronaći u spomenutoj pjesmi i dodaje: ‘Ono što me iznimno čini sretnim je moja prva suradnja s Parnim Valjkom, tj. s članovima Parnog valjka, Marijanom Brkićem koji je odsvirao prekrasan solo na pjesmi i Berislavom Blaževićem na Hammondu. Znam da bi mnogi voljeli čuti duet s mojim ocem, ali za to se treba dogoditi pjesma. Tekst i glazbu za pjesmu 'Korak prekratak' sam napisao ja, dok aranžman potpisuje Ivan Škunca, koji je ujedno i producent pjesme. Osobno, vjerujem u pjesmu i imam osjećaj da će pjesma dugo trajati, ali to neka odluči publika. Veseli me što ću nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu i tamošnjoj publici se predstaviti s ovom pjesmom.’

Poslušajte pjesmu "Korak prekratak":

Na ovoj pjesmi osim Marijana i Berislava, Kristijan je okupio ekipu vrhunskih glazbenika, među kojima su Leo Anđelković na bubnjevima, Filip Đud na klaviru i strings, Kornelija Palić na back vokalima, Martin Petračić na bass gitari, te Marko Otmačić iz Zagrebačke filharmonije na violi.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.