Ivana Kovač najavljuje "Ludilo" za CMC festival

image
Foto: Croatia Records PR
 

U studiju Branimira Mihaljevića, Ivana Kovač je snimila novu pjesmu "Ludilo" s kojom će nastupiti na predstojećem CMC festivalu. Odličan uspjeh njenog prethodnog singla "Jao meni" napravljen u suradnji s Branimirom i Denisom Dumančićem bio je dovoljan razlog za nastavak suradnje, a autorskom timu priključio se i Nikola Bosilj iz popularnih Mejaša.

"To je jedna vesela, bezbrižna pjesma, rekla bih i ljetna kad svi volimo udariti brigu na veselje i poprilično sam zadovoljna suradnjom s autorskim timom Mihaljević/Dumančić kojem se ovog puta priključio i Nikola. Nadam se da će publika zavoljeti ovu pjesmu jer bi to bio sjajan nastavak uspjeha mog debitantskog albuma 'Crno vino, crne oči'. Ustvari, ništa bolje ni više ne bih mogla ni tražiti", rekla nam je Ivana.

Poslušajte pjesmu "Ludilo":

Svoj prvi album Ivana je objavila tek nakon dvije i pol godine pažljivog odabira pjesama koje je promovirala na festivalima. Vrlo brzo nakon objave album "Crno vino, crne oči" zasjeo je i na prvo mjesto najprodavanijih domaćih albuma, a Ivana je osjetila bilo publike na koncertima u Zagrebu i Splitu na kojima je nastupala kao gošća Miše Kovača. Nije bilo sumnje da je publika dobila novu miljenicu.

Najnovijim singlom, Ivana je otvorila priču drugog studijskog albuma za koji se nada da neće toliko dugo čekati izlazak na tržište.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.