Alan Hržica s pjesmom "Ne da ti tuga" debitira na CMC festivalu

image
Foto: Croatia Records PR
 

Tuga iz naslova pjesme je naravno tema novog singla Alana Hržice čiju glazbu i tekst potpisuje mladi kantautor u suradnji s Leom Anđelkovićem i Antom Gelom. Alan je već otprije poznat hrvatskoj publici po nastupima na brojnim festivalima - od Splitskog, Dore i Radijskog festivala te preko mnogih singlova na svom uspješnom albumu prvijencu.

Za novu pjesmu 'Ne da ti tuga' snimljen je i spot čija se romantična radnja odvija u noćnoj atmosferi zagrebačkih ulica. Djevojka za kojom Alan čezne u ovom spotu je prekrasna manekenka Petra Frković koja uz pomoć stilista Ivana Friščića i autora aranžmana Ante Gele upotpunjava sjetan ugođaj nesretno zaljubljenog mladog para koji usprkos svim problemima na kraju ipak završi u sretnom zagrljaju. A koliko je kreativno redatelj spota Anton Rudan prikazao ovu tužnu tematiku pogledajte u nastavku:

Prva pjesma koju je Alan objavio nakon pauze duge šest godina zove se 'Žena posebna, a ubrzo nakon toga pjevač je objavio i razloge zbog kojih ga dugo nije bilo na estradnom nebu: 'Prije šest godina došlo je do zamora. Ne od glazbe već od ovog načina života. Moj drugi album bio je spreman za izlazak ali ja nisam bio.'

Welcome to ladbrokes bonus codes information.