Alka Vuica okupila "Žensku posadu" spremnu za ovogodišnji CMC festival

image
Foto: Hit Records PR
 

Nakon odličnih singlova "Alkina kafana" i "Pucaš u leđa", jedinstvena i na svoj način posebna Alka Vuica pripremila je posebno iznenađenje za ovogodišnji CMC festival. Riječ je o novom singlu koji nosi naziv "Ženska posada", a Alka je odlučila okupiti najbolje žensko društvo u svojoj novoj pjesmi.

"Pjesma 'Ženska posada' prava je ljetna ženska pjesma koja govori o zabavi na kojoj nedostaje samo On da bi zabava bila prava i potpuna. Rasplesane djevojke koje se zabavljaju, zgodni mornari, na nebu tajni znak i ona koja se osjeća usamljenom bez njega. Ova pjesma nastala je vođena inspiracijom beata Tome Žapera, čiji me ljetni ritam odmah inspirirao na ples, melodiju i ljubavni tekst. Meni ovo na neki način zvuči kao mala ljetna himna i vjerujem da će se puno djevojaka u njoj pronaći, pogotovo na ljetnim zabavama kad im nedostaje samo On i ljubav!", rekla je Alka o novoj pjesmi 'Ženska posada'.

S obzirom na zanimljiv naziv pjesme i Alkinu kreativnost kada su u pitanju scenski nastupi, vjerujemo kako će nas itekako iznenaditi nečim posebnim na pozornici ovogodišnjeg CMC festivala. Osim nastupa na spomenutom festivalu, Alka će snimiti i video spot koji će također biti vođen maštovitošću, stoga jedva čekamo vidjeti vizualno izdanje "Ženske posade" s potpisom Alke Vuice.

Welcome to ladbrokes bonus codes information.